Skip to main content
Type a word
Category of Technology / Product

ID : tm3346014431


mykedah.com

mykedah.com is aweb portal aimed at the promotion of information data on the state of Kedah for the use and perusal of the general public. It is a portal whose objective was to highlight the wealth of information on all aspects of the kedah community.

Alor Setar Kedah

ID : tm3357214543


PROJEK e-PCB: Sistem Pentadbiran Dan Pengurusan Potongan Cukai Bulanan (PCB) Bagi Majikan Yang Tidak Mempunyai Sistem Penggajian Berkomputer Untuk Mengira Dan Membayar PCB

Sistem komprehensif e-Potongan Cukai Bulanan (e-PCB) yang disediakan secara percuma kepada majikan merupakan sistem untuk mengira, menghantar borang dan menbayar PCB secara dalam talian. Sistem ini merupakan medium pemotongan cukai yang disediakan kepada majikan yang tidak mempunyai sistem penggajian berkomputer.
Sistem e-PCB mewujudkan satu kitaran yang komprehensif dari awal proses penyimpanan maklumat pekerja, pengiraan PCB sehingga proses pembayaran PCB ke LHDNM secara dalam talian melalui Financial Process Exchange(FPX), perbankan internet dan kaunter bayaran.
Sistem ini dapat membantu majikan menjimatkan masa dan kos serta menjamin majikan dapat mematuhi undang-undang berkaitan pembayaran potongan cukai bulanan seperti yang termaktub dalam Akta Cukai Pendapatan.

Cyberjaya Selangor

ID : tm3360914580


WetFree Solution

Produk ini dapat membantu para penoreh getah dapat menoreh sepanjang tahun walaupun pada musim hujan. Secara tidak langsung dapat membantu penoreh mengekalkan pendapatan sepanjang tahun.

Cyberjaya Selangor

Displaying 1 - 3 of 3

To Register New Technology and Product Click Here